Az Update Low-Carb Master Mix szénhidrátcsökkentő készítmény természetes alapanyagokból előállított speciális keverék, amely lisztekhez 50-100% arányban hozzáadva alkalmas különböző kenyerek, péksütemények, desszertek, édes sütemények, muffinok, valamint a száraztészták hasznosuló szénhidrát-tartalmának csökkentésére.

  • Szénhidrátcsökkentő készítmény lisztekhez.
  • Adagolási javaslat: Az optimális helyettesítő adagolás fele-fele arányban tartalmazza az Update Low-Carb Master Mix szénhidrátcsökkentő készítményt és a felhasznált lisztet. A minimális javasolt adagolás mellett (50% Update Low-Carb Master Mix 50% liszttel elkeverve) 1 doboz (500 g) Update Low-Carb Master Mix 1,0 kg csökkentett szénhidrát-tartalmú lisztkeverék elkészítéséhez elegendő.
  • Felhasználási javaslat: A felhasználni kívánt liszthez öntse hozzá a kívánt arányban az Update Low-Carb Master Mix szénhidrátcsökkentő készítményt, és alaposan keverje össze. A többi összetevőt a receptúra szerint csak azután adja hozzá, miután jól elkeverte a lisztet és az Update Low-Carb Master Mixet.

Összetevők: Zsírtalanított szójaliszt, búzaglutén, búzarost, szójafehérje-izolátum.

Allergén információk: Glutént és szójaszármazékot tartalmaz.

Átlagos tápértékadatok:

100 g termék
Energia1267kJ / 302kcal
Zsír1,8 g
amelyből telített zsírsavak<0,5 g
Szénhidrát:5,8 g
amelyből cukrok:4,5 g
amelyből keményítő:1,3 g
Rost:30,0 g
Fehérje:50,7 g
Só:0,125 g