Az Update életmódról

Új étrend, új létrend

Mit kell tudni az Update-ről?

Mi az Update? Az Update egy több évtizede ismert étrend és update életmód, melyet már több százezren próbáltak ki és használnak sikerrel. A Schobert Norbert és neves táplálkozási szakemberek által kifejlesztett étrend legfontosabb elve a szénhidrátcsökkentés. Közel 300 csökkentett szénhidráttartalmú és gluténmentes terméket kínálunk, Európa-szerte közel 100 üzletben.

Update-ből van minden jó! Választékunkban a hagyományos táplálkozás alapelemeit – kenyeret, péksüteményt, tésztát, tejterméket, lisztet, snack-et, felvágottat, édesítőszert, ketchupot, jégkrémet, üdítőitalt, sőt készételt – is kínálunk. Változatos, finom étrend – ez az Update étrend lényege.

Mi van az Update ételekben, és mi nincs?
Termékeink hagyományos recepteken alapulnak, de bizonyos összetevők változnak: cukor helyett az Update édesítőket, liszt helyett speciális csökkentett szénhidrát tartalmú lisztkeveréket használunk. Ügyelünk a szénhidrát csökkentésre, nem használunk ízfokozó anyagokat vagy szintetikus színező anyagokat. Hentesáruink nem tartalmaznak hozzáadott cukrot.

Díjai és elismerései a teljesség igénye nélkül:

Aerobic Guiness világ rekorder

2005 Progresszív díj

2006 Progresszív szakmai díj

2008 as év Elit Prezentere

2010-11-12-13 Magyar Brands elismerés

2012 MOMOT egészséges életért díj

2013-as MOMOT termék díj tulajdonosa

2013 Életműdíj

2014 Az év életmód rendszere az Update

2016 Népszerűségi díj élelmiszer kategóriában

2016 Az év életmódrendszere

2016 Ország boltja I. helyezett Élelmiszer termék kategóriában

2017 Az év funkcionális terméke

 

Update életmód

Az Update nem diéta, hanem életstílus

Schobert Norbert neve ma Magyarországon egyet jelent az egészségtudatos életmóddal. A nagyközönség 1998-ban ismerte meg aerobik oktatóként, hónapok alatt országos ismertségre és népszerűségre tett szert. Munkássága során eddig 28 aerobikkal és mozgással kapcsolatos kazettát és DVD-t adott ki, 450 tv tornát és 600 főzőműsort készített. Első könyve, „A Norbi titok” egy év alatt 250.000 példányban kelt el. 2002-ben megalapította az akkor még Norbi Update nevű brandet, Magyarországon elsőként hirdette a szénhidrát csökkentett életmódot és ilyen típusú termékeket dobott piacra. Az akkori dietetikus véleménnyel ellentétben ő azt mondta, hogy az egészséges táplálkozás alapja a kevés szénhidrát, sok rost, fehérje és zsír. Mára a tudomány is ezt az állaspontot hirdeti. A márka 2018-ra Európa egyik legnagyobb szénhidráttcsökkentett termékcsaládjával rendelkezik, Magyarországon jelenleg több mint 100 franchise üzletük van, külföldön 15. Idén megújul a brand, Update Lowcarb néven. Hazánk legnagyobb Facebook oldalával rendelkezik, 1.412.000 követője van, valamint tavaly megalapította a “Norbival fogyok” zárt csoportot, melynek közel 50.000 tagja van. Itt a tagok és Norbi közvetlenül tudnak tanácsot, segítséget adni egymásnak, ez egy rendkívül összetartó és egymást támogató közösség. Egy friss felmérés szerint Schobert Norbi és az Update eddig Magyarországon 750.000 embernek segített a fogyás.

Update közösség