Norbi válaszol

bookmark Norbi válaszol, Update Életmód date_range 2018-05-16

Sándor fogyni szeretne, ezért át akar térni az Update termékek fogyasztására.

Kedves Sándor,

Feltett kérdéseire egyenként a következőket tudom válaszolni: Fogyni vízből könnyű, hisz ezt csinálják a sportolók, mikor hozni akarják a súlyukat. Zsírból fogyni nagyon nehéz, mivel az tele van energiával, azt fel kell használni a szervezetnek vagy úgy, hogy kevés energiát visz be (fogyókúrázik), vagy felhasználja energiaként, azaz sokat mozog. Más megoldás nincs, a csodaszerek, ill. módszerek nem hozzák meg a kívánt eredményt. Mindegyik Update menü lényege, hogy sok fehérjét tartalmaz (kell az izmokhoz), emellett az átlagosnál több a rosttartalma (segíti az emésztést, energiát nem ad), alacsony a szénhidráttartalma (csak annyi energiát visz be a szervezetbe, amennyit feltétlenül kell), zsírtartalma biztosítja a megfelelő energiaellátást, és mikro tápanyagokból is megfelelő mennyiséget tartalmaz.

A 24 órás szolgálat alatt ossza be azt az adagot, amit fogyasztani tervezett, de különösebb időszakokhoz ragaszkodni nem kell, hisz ébren tölti ezt a 24 órát. Vizet annyit igyon, amennyi jólesik, hisz ez mossa ki a salakanyagokat a szervezetből. A vízfogyasztás semmilyen szinten nincs korlátozva, lehet étkezés előtt és után is. A maga súlyához legalább három liter folyadékot be kell vinni naponta a szervezetébe, de ha többet kíván, lehet több is.

Az edzés úgy látom elég intenzív, ezen nem kellene változtatni. Amit tanácsolnék az az, hogy nem ártana még beiktatni egy könnyű kocogást vagy futást, ez esetenként csodát tud tenni. Ami a személyi edzővel való kapcsolatát illeti, arról nem tudok véleményt mondani. Bizonyára jó a terv, amit Önnek kidolgozott, csak hát Ön estenként, idő hiányában, ezt nem mindig tudja betartani. Nem is ízlik némelyik étel. Hát ez sajnos így van, mert a jóízű ételek szinte mind hizlalnak, mert az íz és zamatanyagok jó része zsírban oldódik, és ha valaki fogyni akar, akkor főként a szénhidrát fogyasztást, de a zsírfogyasztást is a fogyási tempóhoz szükséges optimumra kell csökkenteni.

Az Update menüre való átállás biztosan segíteni fog, hisz eddig nagyon sok embernek segített. Keveset kell vele bíbelődni, sokan ízletesnek mondják, és minden benne van, amire a szervezetnek szüksége van, és remélhetőleg hozzá fog járulni a kellő testsúly eléréséhez. Remélem válaszaim adnak némi támpontot a további fogyáshoz.

Üdvözlettel: Norbi

Update közösség