Norbi válaszol

bookmark Norbi válaszol, Update Életmód date_range 2018-04-17

Tisztelt Schobert Norbert!

Szeretnék érdeklődni pár dologról ha lehetséges. A Heti menüjét rendelem minden héten, vagyis napi menü ez a 13650 forintos. Érdeklődni szeretnék hogy nem viszem e tulzásba a fogyást. 191 cm vagyok , 29 éves, 154 kilorol kezdtem .7 hete csinálom és 138 kilos vagyok. Lehetőségem van minden nap reggel fél 7től uszni 1 orát, és délután is uszok 1 orát folyamatosan. emelett szaunázom reggel és délután is. Semmi nem eszek csak amint öntől kapok, néha még citromos vizet iszok és csak ásványvizzel. Érdeklődni hogy ön szerint 100 kilora valo lefogyás mennyi időmbe telhet még, és ön szerint szabad e a fogyás érdekében ilyen sokat usznom?

Tisztelettel: Mátyás

 

Kedves Mátyás,

Áttanulmányozva a heti menüjét megállapítható, hogy az nem csak fogyni segít Önnek, de a szervezete számára fontos összes tápanyagot is tartalmazza. Van benne kellő mennyiségű állati eredetű élelmiszer (sertéstokány, csirkemell, pulykamell, császárszalonna, marharagu, tojáskrém, joghurt, tepertőkrém, stb.), és kiegyensúlyozott mennyiségben találhatók benne növényi eredetű élelmiszerek (tarhonya, sült karfiol, párolt zöldségek, káposztás pogácsa, zöldborsó saláta, pászka, almapüré, erdei gyümölcs, stb.) is. Az étrendben gyakorlatilag nincs cukor, és a szénhidrátokat is minimálisan szükséges mennyiségben tartalmazza. Az Update-tel jelölt komponenseknek köszönhetően jelentős a rosttartalma, az állati eredetű élelmiszer komponensek miatt pedig jelentős fehérjetartalmú. Mindkét komponens segíti a fogyást, amihez, az elért teljesítményhez gratulálok. Összegezve úgy gondolom, hogy az Ön által fogyasztott menü nemcsak a fogyását, de a szervezet tápanyagokkal történő optimális ellátását is segíti.

Az egészséges étkezés mellett az úszás kifejezetten jót tesz szervezetének, különösen akkor, ha azt kedvvel és nem megerőltető módon végzi. A szervezetet komoly erőfeszítésnek kitenni nem szabad, de a könnyebb mozgás, a nem megerőltető, de rendszeres úszás segíti a fogyást, és a zsír helyett az izom építését a szervezetében. Javaslom, hogy folytassa mindaddig, amíg kedvét leli benne, és nem érzi a hátrányos következményeit. Nem írta meg, milyen ásványvizet fogyaszt, de a hozzáértők azt mondják, hogy érdemes a márkákat három havonta, félévente cserélni, és áttérni egy másik fajtára. Szinte minden ásványvízben lehet olyan mikro komponens, amely huzamosabb fogyasztás után már esetleg káros hatással is járhat. A hazánkban forgalmazott ásványvizek mind kiváló minőségűek, de azért nem árt néha a megszokottól eltérő márkát is kipróbálni. A citromlé természetes eredetű szerves savakat és C-vitamint tartalmaz, ezért ha szereti, fogyassza nyugodtan. De felhívnám figyelmét a csapvízre is, mely legalább olyan egészséges, mint az ásványvizek többsége, és bizonyos elemekből legalább annyit is tartalmaz. Vannak akik állítják, hogy a jó minőségű csapvíz a legjobb a szomj oltására.

Végezetül azt nem tudom megsaccolni, hogy a fogyás milyen ütemben folytatódik Önnél tovább, csak remélni tudom, hogy eléri céljait, de a nem megerőltető úszás biztosan javára válik szervezetének.

Üdvözlettel:

Schobert Norbert

Update közösség